TFF 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Samsunspor karşılaşacak olan Altınordu, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. A takım yerleşkesinde rakip analizi konusunda teorik eğitim alan ekip, hemen ardından Selçuk Efes Tesisleri'nde 1,5 saat süren taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Coşkulu ve tempolu geçen antrenmanda futbolcuların moralli olduğu gözlenirken, tedavisi süren Muhammet Emel fizyoterapist eşliğinde çalışmasını sürdürdü. U18 Milli Takımı ile Romanya'da bulunan Recep Yemişçi ile UEFA Gençlik Ligi'nde forma giyen Fatih Aktay, Alican Özfesli, Berke Özer ve Yusuf Yalçın Arslan da antrenmana katılmadı.

Samsunspor'un sahasında yenilmediğine dikkat çeken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, 'Teknik adam değişikliği ve taraftar baskısı rakibin avantajları olacak. Ancak biz de deplasmanda başarılı bir performans sergiliyoruz. Çok iyi çalıştık, fiziksel ve moral olarak oyuncularımız üst düzeyde. Samsun'dan iyi bir skorla döneceğimizin inancındayız' dedi.

Altınordu, yarın sabah Kuşadası'nda düzenlenecek kahvaltı etkinliğinin ardından akşam saatlerinde hava yolu ile Samsun'a hareket edecek.