TFF 1. Lig'in 8. haftasında kendi evinde Altınordu'yu ağırlayacak olan Samsunspor, mücadele öncesinde Samsun Süper Amatör Lig temsilcilerinden Atakum Belediyespor'la hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

TFF 1. Lig'de haftasonu Altınordu'yu evinde konuk edecek Samsunspor, Süper Amatör Lig takımlarından Atakum Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Çarşamba Şehir Stadı'nda oynanan mücadeleye Kırmızı-Beyazlılar Furkan, N'Diaye, Fatih, Burhan, Canberk, Muharrem, Zola, Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır, Murat Gürbüzerol, Alperen ilk 11'i ile çıktı. Maça Samsunspor iyi başlarken, sakatlanan Fatih Kılıçkaya'nın yerine Erdi Dikmen oyuna girdi. Kırmızı Beyazlılar, ilk yarıyı Mehmet Çakır'ın ayağından bulduğu golle 1-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA FARKLI 11

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına ise Samsunspor Bekir, Erkan, Abdüssamet, Ramazan, Enes İslam, Enes Keleş, Kemal, Mete, Berkay ve Halil İbrahim ile mücadele etti. Atakum Belediyespor'un oyuna daha fazla hakim olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında Turuncu-Mavililer, Hasan ve Alper Nurdağ ile üst üste bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Uzatma bölümlerinde kazanılan penaltıyı Halil İbrahim ile değerlendiremeyen Samsunspor, Atakum'a 2-1 yenilerek Altınordu mücadelesi öncesinde kötü bir prova gerçekleştirdi.

Tugay BAŞSAN