Spor Toto Süper Lig'in 19. Haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacak olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Konya'dan puanla dönmek istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Kayserispor, hafta sonu oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.
'MAÇA KADAR TÜM OYUNCULARIM HAZIR OLACAK'
Hafta sonu oynayacakları Torku Konyaspor maçından puanla dönmek istediklerini kaydeden Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 'Bizim için lig önemli. Konya'dan puan almak istiyoruz. Ligin iyi takımlarından bir tanesi, deplasmanda oynayacak olmamız da bizim için zor. Fakat biz de iyi bir deplasman takımıyız. Çok iyi bir karşılaşma bekliyoruz. Özellikle orta saha hakimiyetini eline alanın kazanacağı, birazda duran topların maçı belirleyeceği bir müsabaka oynayacağız. Anormal şeyler gelişmezse puan almak istiyoruz' diye konuştu.
Takımda hafif rahatsızlığı olan oyuncuların olduğunu, oyuncularının fedakarlık yaparak maça kadar eksiklerinin kalmayacağını sözlerine ekleyen Kafkas, 'Şu anda ufak tefek rahatsızlığı olan var ama çocuklar fedakarlık yapıyorlar, bu fedakarlığı devam ettiriyorlar. Maça kadar tüm oyuncularımız hazır olacak' dedi.