Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, sezon başından bu yana çok kan kaybettiklerini söyledi. Pazar günü Altınorduspor ile oynanacak maçta gülen taraf olmak istediklerini belirten Arapoğlu, "Bu hafta galip geleceğimize inanıyorum. Bilet fiyatlarını zarara rağmen düşürdük, tüm taraftarlarımızı stada, takımlarına destek olmaya bekliyoruz"dedi.

SPORLA BAĞDAŞMIYOR

Altınorduspor ile pazar günü kendi evinde önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Samsunspor'da gözler 3 puana çevrildi. Haftalardır çok kan kaybettiklerini belirten ve artık galibiyetlerle sevinmek istediklerini dile getiren Samsunspor Başkanvekili Rüştü Arapoğlu, "Kan kaybımız çok oldu. Artık telafi etme vakti geldiğini düşünüyorum. Geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında galibiyete inancım vardı ama olmadı. Orada üzücü hadiselerde yaşadık. Gaziantep'te yapılan çirkin olaylar sporla bağdaşmıyor, bunlar hiç hoş şeyler değil. Yapılan haberleri bile resmen saptırmışlar"dedi

TARAFTARLAMIZI BEKLİYORUZ

Başkanın orada ki amacının ikaz şeklinde olduğunu vurgulayan Arapoğlu, " Başkanımız Erkut Tutu, orada taraftarların yaptığı çirkin olayı ikaz etmek istedi ama Gaziantep'li yöneticiler bunu bile anlamadı. Bu bizi ve futbolcularımızı üzdü. 80 dakika hocamıza hakaret ettiler. Bunlar spor dışı çirkin olaylar olarak tarihte ki yerini alacak. Altınordu maçından galip ayrılıp yeni bir sayfa açmak için kolları sıvadık şimdi. Zarara rağmen bilet fiyatlarında indirime gittik. Taraftarlarımıza anlatmak istediğimiz konu şuydu, 5 TL'lik bir biletin bize maliyeti 3.50, 4 TL. Fiyatı 5 TL yaptığımızda ise zarara uğruyoruz. Ama biz buna rağmen taraftarımızın sesine kulak verdik. Tüm taraftarlarımızı pazar günü stada takımlarına destek olmaya bekliyoruz"diye konuştu.