KOÇ

Çevrenizde bulunan abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan siz de rahatsız oluyorsunuz. Dış görüşünüzde bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bugün geçmiş konuları çok konuşabilir arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

BOĞA

Karşınızdaki insana bin beş yüz kere kırılmış olduğunuzu belirtmenize rağmen bir şeyler yapmıyorsa boş verin o sizin gibi bir mücevheri kaybettiği için üzülsün. Siz tutkuların ve çalışkanlığın insanısınız. Bugünlerde şansınız açık.

İKİZLER

Artık bazı şeylerin farkına varmanız gerekmiyor mu? Ailenizi son günlerde iyice ihmal ettiniz. Bugünler onlarla vakit geçirmek için doğru tercih olacaktır. Çünkü kaçtığınız her konu üstünüze daha çok gelecektir. Her şey sizin elinizde.

YENGEÇ

Yine onun isteklerini yerine getirmek için dört döneceksiniz. Neyse ki, o da size karşılığını veriyor. Çok enerjik bir gününüzdesiniz ve gözünüz dışarıda. Her zamanki evcimen haliniz bugün yanınıza uğramayacak. Bu huzur işyerinizde de var.

ASLAN

Sürekli reddettiğiniz biri uzun süredir etrafınızda dolaşmakta ısrarlı. Hiç ummadığınız anda karşınıza çıktığında sinirleriniz bozulabilir. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının. Bugün verdiğiniz sözü yerine getirebilirsiniz.

BAŞAK

Aşkta heyecan kadar şefkate de önem veriyorsunuz. Sığınacağınız yerin son derece güvenilir olması, sizin için çok önemli. İşteki her zamanki atılganlığınız devam ediyor ve bunun karşılığını da alıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı olun.

TERAZİ

Hiç ummadığınız anda, aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Dostlarınızı arayın ve bu içinizde ki heyecanı onlarla paylaşın.

AKREP

Oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün, ateşli tartışmalar, duygusal konuşmalar, romantizm dahil her şey olabilir. Bugün, kafanızda kurduğunuz her şey üzerinize gelebilir. Ama krizleri çözmek sizin işiniz.

YAY

Parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. İş çevreniz de yakınlarınız da size çok güveniyor. Başarınızda şansın da payı çok büyük. Eş ve partner konusu bugün size keyif verecek. Konuşup anlaşmak, vakit geçirmek için ideal bir gün.

OĞLAK

Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Bugün işler güçler hiç bitmeyecek gibi gelebilir. Biraz eğlence katarsanız hem çalışmak hem de sonuçları mutlu edebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

KOVA

Bugün sevgilinizin size bir sürprizi olabilir. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Kendinizde yapacağınız yenilikler çok beğenilecektir.

BALIK

Ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Aceleci davranmak yerine mantıklı kararlar vermelisiniz.