Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Dragon Bot Takımı, 3. Uluslararası Titreyengöl Şampiyonası ve Cumhuriyet Kupası için Antalya'ya gitti. Kırmızı-Beyazlılarda Samsun ekibinde hedef iki kupayla Samsun'a dönmek.

KUPA İÇİN YOLCULUK

Dragon Bot sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, gözünü Antalya'da düzenlenecek iki turnuvadaki şampiyonluğa dikti. Manavgat'ta yarın yapılacak 3. Uluslararası Titreyengöl Dragon Bot Şampiyonası'na katılmak için Antalya'ya giden Kırmızı-Beyazlılar, pazar günü ise Dragon Bot Cumhuriyet Kupası'nı kazanmak için mücadele edecek.

SAMSUN ÖNDER ŞEHİR

Antrenör Zafer Benli, iki kupayıda Samsun'a getirmek istediklerini belirterek, "Dragon Bot sporunda Samsun önder şehir olması için çalışıyoruz. Hedefimiz iki turnuvada şampiyon olmak. Bizlere desteğini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Kadir Koçak'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ederiz." dedi.

BAŞARIDAN EMİNLER

5 kadın ve 13 erkekten oluşan Anakentspor Dragon Bot Takımı'nın kaptanı Muhammet Naci İmamoğlu ve antrenörü Zafer Benli, Antalya'da başarıyla döneceklerinden emin.

Tugay BAŞSAN