Başkan Tutu İstanbul'da

Başkan Erkurt Tutu, İstanbul'daki 9. Samsun Tanıtım Günleri'ne katıldı. Burada Bakan Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarıyla da görüşen Başkan Tutu, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Başkan Tutu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'la birlikte, ilkadım Belediyesi standını da gezdi.

'Bir bilet alsak ne olur' demeyin...

Bakan Kılıç, İstanbul'daki 9. Samsun Tanıtım Günleri'nde Samsunspor taraftarına seslenerek, bitme noktasına gelen yeni stadın her maçta doldurulmasını istedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Maltepe Sahil Miting alanında Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından düzenlenen 9. Samsun Tanıtım Günleri açılış törenine katıldı. Burada Samsunspor'la ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, "Bu program Samsun'un geleceğini nasıl inşaa ederiz noktasında çok önemli. Tabiki, şehrimizin en önemli markası olan Samsunsporumuzu da unutmayalım. Stadımız bitme noktasına geldi. Özellikle buradan seyircilerimize sesleniyorum. 'Bir bilet alsak ne olur' demeyin, damlaya damlaya göl olur. Bu stadı dolduralım, çünkü dolduracak olduğunuz statta motivasyon en üst seviyede olacak. Aynı zamanda oradaki gelirle de takım kendini maddi açıdan döndürme imkanı sağlayacak. Herkesin elini taşın altına koyacağına inanıyorum" diye konuştu.