Havza Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Vekili Reşit Alkan başkanlığında, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, meclis üyeleri ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar'ın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantı, Meclis gündem maddelerinin okunmasıyla başladı. Ardından Aralık ayı mizan cetveli, 2015 yılı bilançosu görüşülerek karara bağlandı.

OTOPARK SORUNU VAR
Mecliste söz alan Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO yönetimi Kurulu çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Havza Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumun her kesimine hitap edecek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hazırladığımız projeler ile ilçemize ekonomik katkıda bulunacak girişimler yapmaktayız. İlçemizde otopark sorunu bulunmakta. Bu özellikle ilçe dışından gelen pazarlamacıları dolayısıyla esnafımızı zor durumda bırakmakta. Bir an evvel bu sorunun çözülmesi gerekmekte" dedi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Vekili Reşit Alkan ise toplantının olumlu geçtiğini belirterek, "Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclisi ile uyum içerisinde Havza için çalışmakta ve çalışmaya devam edecek" dedi.