İZMİR haberi
Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, Eskişehirspor'un sahadan çekildiği olaylı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan Buruk, Eskişehirspor karşısına kazanmak için çıktıklarını kaydederek, 'Maçın başında taç atışından çok erken bir gol yedik ardından penaltıyı kurtararak maça ortak olma şansını yakaladık ve rakibin üstüne gitmeye başladık. Açıkçası maçın stresi ve çok erken bir gol yememiz zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamızı engelledi' dedi.
Eskişehirspor'un sahadan çekilmesiyle ilgili olarak konuşmaktan kaçınan Buruk, daha önceki maçlarımızda topa daha çok sahip olan bir takım olduklarını da ifade ederek, 'Bu maçta tam olarak bunu yapamadık ama yine de çok fazla gol pozisyonuna girdik ve ilk olarak 1-1'i yakaladık. İkinci yarıda belli bir dakikadan sonra yaptığımız hamleler ile oyunu çevirmeye çalıştık ve son dakikalarda bu hamlelerin meyvesini alarak 2. golü de bulduk' diye konuştu.
Hakem tarafından tatil edilen karşılaşmadan 2-1 üstün ayrıldıkları için sevinçli olduklarını sözlerine ekleyen Okan Buruk, 'Eskişehirspor gibi bir rakibimizi yenmek ayrı bir sevinç oluşturuyor. Bundan sonra hem kupa maçımız var hem de ligde Giresunspor maçımız var. Bu maçlara konsantre olacağız. Oyuncularımı emeklerinden dolayı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Onlarla beraber daha büyük başarılara yürüyeceğiz' ifadelerini kullandı.