Düzce haber
AK Parti Merkez ilçe Ekim ayı danışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Caymaz, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, ilçe ve belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Divan başkanlığının kurulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu'nun açılış konuşmasının ardından Seçim İşleri Başkanı Metin Çalışkan Başkanlık Sistemi hakkında önemli bilgiler verdi. Ardından Merkez ilçe teşkilatı adına Yerel Yönetimler Başkanı Serkan Yıldız, Ekim ayı faaliyetlerini okudu.
AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce teşkilatlarının seçime her zaman hazır olduğunun altını çizerek, 'Tüm Düzce teşkilatlarımız ile birlikte önemli başarılar elde ettik. Uyum ve birlikteliği yakaladığımızı düşünüyorum. Bu uyumu Genel Merkezimiz de görüyor ve bizi tebrik ediyorlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Özellikle 15 Temmuz akşamı 22:47'de binlerce teşkilat mensubumuz ve vatandaşımız Milli İradeye sahip çıktı. Tüm teşkilatlar bu davaya ve demokrasiye sahip çıkışımızı konuşuyor. Böyle teşkilatlarla çalışmak benim için ayrı bir şeref ve onurdur' diye konuştu.
AK Parti Merkez İlçe Danışma toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

AK Parti merkez ilçe danışma toplantısı yapıldı