KOÇ
Bugün yerinizde duramayabilir birçok işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz. Çevrenizde sizinle ilgilenenler var. Bugün gözlerinizi açarsanız birisinin ilgisini fark etmeniz için size bir fırsat doğabilir.

BOĞA
Bir Boğa yalnızca değer verdiği insanlara kırılır. Baktı ki karşısındaki insan bu kırgınlığı anlamayacak kadar kör bir daha aynı kişi için duygu değişikliği yaşamaz. Çünkü artık siz mutsuz olmak istemiyorsunuz.

İKİZLER
Çok güçlü biri olduğunuzu ve iç içgüdülerinizin çok kuvvetli olduğunu biliyorsunuz. Ama bir dönün etrafınıza bakın ben nerede hata yapıyorum diye... Kaprisleriniz ve bahaneleriniz sevdiklerinizi bir hayli yormuş durumda.

YENGEÇ
Bugün, araştırmacı yönünüz ortaya çıkacak. Bir çok konu üzerinde detaylar önem kazanacak. Karşınızdakini etkilemek isteyeceğiniz sevgilinizle son derece uyumlu olacağınız bir gün sizi bekliyor. Hazırlıklı olun.

ASLAN
Bugün çok keyifli ve dinginsiniz. İşinizin çok fazla olmayacağı bir gün yaşayacaksınız. Çünkü halledilmesi gereken ne varsa hepsini hallettiniz. Şimdi sevdiğinize vakit ayırmanın ona jest yapmanın tam zamanı.

BAŞAK
İnatçı bir iş insanısınız. Başarılı olduğunuz kadar da, iş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. Aynı zamanda ufak çaplı gönül ilişkilerine yer açmış durumdasınız. Anlaşılan bugün yerinizde duramayacaksınız.


TERAZİ
Çok pratik birisiniz. Enteresan çözüm yollarınız var. Yalnız sizin özgürlük tutkularınız sevdiğiniz için problem teşkil ediyor. O son derece kıskanç. Sürekli sizi gözünün önünde istiyor. Ama bu durum hoşunuza gitmiyor değil.

AKREP
Azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz.. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı çok etkiliyor onu kendinize bağlıyorsunuz. Bu arada arkadaşlarınızın dertlerine şifa olmayı da ihmal etmiyorsunuz.

YAY
Bugün oldukça iyi niyetli olacaksınız. Herkese yardım etmek isteyecek, aynı anda birkaç yerde birden olmak isteyeceksiniz. Partneriniz de boş durmayıp size sürprizler hazırlayacaktır. Bugün her şeyin tadını çıkarın.

OĞLAK
Çalışkanlığınız ve disiplininizle çok göz dolduruyorsunuz ama işyerindeki genel istikrarsızlık sizi yeni arayışlara sürüklüyor. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarı sizin için kaçınılmaz durumda.

KOVA
Zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz. Bugün hiç olmadığı gibi ona ihtiyaç duyacaksınız. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

BALIK
İşler ve sorumluluklar beklemez. Başkalarının yaptığı işler konforunuzu bozabilir. Agresif olmayın. Keskin ve pratik zekanız sayesinde, her işi hızlı bir şekilde çözeceksiniz. Bugün dışarda olmak sizi rahatlatabilir.