Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi evladı olarak nitelendirdiği down sendromlu İbrahim Ertepe, 46 yaşına sürpriz bir partiyle sevdiği sanatçılarla beraber girdi.

Ertepe'ye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın talimatlarıyla, belediye binasında sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İbrahim Ertepe'nin doğum günü kutlamasına, onun hayranı olduğu ünlü sanatçılardan Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun'u davet etti. Başkan Aydın'ın davetini geri çevirmeyen sanatçılar, doğum günü partisine katılarak İbrahim Ertepe'ye büyük sürpriz yaptı.

Ertepe'nin doğum günü için salona gelen sanatçılara engelliler ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Engellilerden oluşan orkestra eşliğinde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılar, doğum gününe katılan engelli ve yakınlarına eğlenceli anlar yaşattı. Doğum günü heyecanı yaşayan İbrahim Ertepe, kendisi için hazırlanan pastayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun ile birlikte üfledi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Ertepe'ye, Başkan Aydın tuttuğu takımın saatini hediye etti.

'ENGELLİ, ÖZÜRLÜ GİBİ TABİRLERİ KULLANMAK İÇİMİ YAKIYOR'
Doğum günü kutlamasına katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, 'Bu sahiplenmelerden dolayı hepimize önemli görevler düşüyor. Zeytinburnu Belediye Başkanımızı çok yakından tanıyorum. Bu tarz arkadaşlarımıza sahip çıktığından dolayı ve bu işi de yüreğinden yaptığını çok iyi biliyorum. Bana uzun zaman bu çocukları anlattı. Bu arkadaşlara engelli, özürlü gibi kelimeleri söylerken içim acıyor. Hep aynı duyguları hitap ediyoruz, onlar bizim kardeşlerimiz. O bakımdan sorumluluk olarak bizlere neler düşüyorsa onu hayata geçirmemiz ve yaşatmamız lazım' diye konuştu.