KOÇ
Birinin, gittikçe cazibe odağı oluyorsunuz. Aşka zamanım yok, dememelisiniz, bu zamanı yaratabilirsiniz. Her sorunu çözmeniz mümkün. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Güzellik ve güç sizinle.

BOĞA
Bu ara aşırı hassas olmanın sebebi sevdiğinle yaşadığın tartışmalar sana uzun bir süredir ilgi göstermiyor çünkü. Bu yüzden sakin düşünmeli. Unutmayın sizin cazibeniz yıllar geçtikçe eskimeyecek türden.

İKİZLER
Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin.

YENGEÇ
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alıp, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Ailenizle birlikte bu hafta sonu bir seyahate çıkıp keyifli anlar geçirebilirsiniz. Onları çok seviyorsunuz.

ASLAN
Bugün size söylenen güzel sözleri fark etmeye çalışın. Sadece yüzünüze değil, arkanızdan da güzel şeyler konuşulacak. Etrafınızda sizi beğenen insanlar çok. Her zaman bir yıldız gibi parlayacaksınız.

BAŞAK
Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yaptığınız meslek insanlara yol gösterici türden. Başarı yüzden sizin için kaçınılmaz.

TERAZİ
Uzun zamandır yaşadığınız büyük özlem bugünlerde sona erebilir, çoktandır görmediğiniz dostunuza kavuşabilirsiniz. Sizi her halinizle sevecek insanlar her zaman yanınızda merak etmeyin kıymetiniz biliniyor.

AKREP
Aşkta alçakgönüllü ve anlayışlı birisiniz. Onun gönlünü bir kez daha fethettiniz. Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Yani bugün tüm isteklerinizi gerçekleştireceğiniz bir gün olacak.

YAY
Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz.

OĞLAK
Mutlu, hareketli bir ilişki içindesiniz. Aşk ilişkisinden beklediğiniz hemen, hemen her şey size sunulmuş gibi. Tadını çıkarın. Bu akşam arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilir çılgınca eğlenebilirsiniz.

KOVA
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Doğuştan dahi oluşunuz bugün işinize çok yarayacak. Şans sizden yana

BALIK
Olaylara bakış açınızı iyimser tutmaya gayret edin bugün. Hisleriniz oldukça güçleniyor ve sevdiğiniz kişiyi tam anlamıyla buldunuz sayılır. Sevgiliniz sizin her sözünüzü dinliyor. Problemlerine çözüm buluyorsunuz.