Ünlü isimlerin gardroplarında ne tür kıyafetler, hangi markaların ürünleri var? Daha çok giymeyi tercih ettikleri parçalar hangileri? İşte bu soruların cevapları:

Murat Dalkılıç

Kıyafetlerini kendi seçen Dalkılıç, sık sık alışverişe çıktığını söylüyor. Alışveriş için daha çok Milano ve Londra'yı tercih ediyor. Gardrobunun vazgeçilmez parçaları ise jean, beyaz tişört, deri parçalar ve tabiki saat.

Sinem Kobal

Ekranların sevilen ismi Sinem Kobal ise rahat kıyafetleri tercih ediyor.Daha çok vintage ürünleri tercih eden Kobal için takıları çok önemli. Bileklik ve kolye düşkünü olan güzel oyuncu ayakkabıları için de gardrobunda özel bir bölüm yaptırmış.

Mariah Carrey

Dünyaca ünlü isim ise bu işi abartanlardan. Yaşadığı tripleks evin bir katını gardroba çevirmiş. Tam bir ayakkabı hastası olan Carrey'in 1000 çift ayakkabısı var.

Fatih Terim

A milli takımın teknik patronu Fatih Terim'in gardrobunda ise ilk dikkati çeken şey ne kadar düzenli ve titiz bir insan olduğu. Tüm parçaları ayrı ayrı bölümlere yerleştiren Terim'in gardrobunda gömlekler büyük yer tutuyor. Terim, gömlekte daha çok mavi ve tonlarını tercih ediyor.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy tam anlamıyla beyaz tişört aşığı. Siyah pantalon, jean ve topuklu ayakkabılar da gardrobunun vazgeçilmez parçalarından.

Ayşe Özyılmazel

Özyılmazel gardrobunu spor ve şık olarak tanımlıyor. Favorileri ise jean, atlet, sandalet yada spor ayakkabı. Gardrobunda maskülen kesimli kıyafetlere olan ilgisi de kendini gösteriyor.

Demet Akbağ

Başarılı oyuncunun gardrobunun en temel parçaları arasında gömlek, jean ve beyaz tişört yer alıyor. Gece kıyafetleri ise ayrı bir bölümde.