Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, önceki günkü antrenmanda basın mensuplarına 'aramızda kalsın' dediği ve haberlere konu edilmeyen açıklamaları, aynı günün akşamı ise yaygın bir radyo programına yaptı.

Özköylü, Menemen Belediyespor maçı öncesi yaptığı açıklamalarıyla ilgili, "Kimse terbiyesizlik yapmasın. Kadrom bu, kimin ne söylediği önemli değil" dedi

'ARAMIZDA KALSIN' DEDİ AMA KONUŞTU
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Menemen Belediyespor'a 4-1 yenilerek elendikleri maç öncesi yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Özköylü bu açıklamalarında, "Gruplara kalmak ihtihardır. Bu kadroyla gruplara kalmak istemiyorum. Bunu yönetime de ilettim, doğal karşıladılar" diyerek bir anlamda yenileceklerini ima etmişti. Bu açıklamalarıyla ilgili önceki günkü antrenmanda basın mensuplarıyla dertleşen Özköylü, "Ben bu kararı tek başıma almadım, sebepleriyle anlattım. Ama bir bölümü alınmış flaşa taşınmış. Kadromun gücü ortada. Benim için maç öncesi sonrası farketmez, gerçekler neyse söylerim" dedi. Özköylü, bu açıklamalarının haber yapılıp, konunun uzatılmasını istemediğini söyleyince de, hiçbir basın mensubu konuyla ilgili tek satır bir şey yazmadı.

TERBİYESİZLİK YAPMASINLAR
Ancak aynı günün akşamı bu kez Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ile Abdullah Şanlı'ya konuştu. Özköylü bu programdaki açıklamalarıyla yerel medya için 'aramızda kalsın' dediklerini, yaygın medyaya söylemiş oldu. Özköylü, "Kimin ne söylediği benim için önemli değil. Ligdeki durumumuz ortada. İki tane stoperim sakat sakat oynuyor. Lige deneyimsiz genç oyuncularla devam ediyoruz. Kim ne düşünürse düşünsün. Bu kararı tek başıma almadım, yönetimle birlikte aldık. İnsanlar lafın başka tarafından bakıyor. Terbiyesizlik yapmasınlar. Yine söylüyorum, gruplara kalmak intihardır. Kadro alternatifim yok. İlk hedefimiz ligde kalmak. Millet bahis oynayacak diye onlara mı bakacağım. Kaldırsınlar o zaman o maçı. Devre arası tahta açılınca transfer yapacağız" dedi.