OMÜ Tıp Fakültesi içinde bulunan Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlk ve Ortaokulu'nun hastane sınıfında derslerine devam eden, yatarak tedavi gören 28 öğrenci karnelerini aldı.

Hastane sınıfında düzenlenen karne törenine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş, OMÜ Tıp Fakültesi Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlk ve Ortaokulu Müdürü Selami Demir, uzman öğretmenler Necati Er ve Yüksel Ateş, öğrenci ve aileleri katıldı.

Öğrencilere karnelerini dağıtan Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öğrencilere 'iyi tatiller' diledi. Öğrencilerle beraber karne tatili pastasının kesilmesinden sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

"MİSAFİRLERİN ÇOCUKLARA İÇTEN DAVRANMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ"

Hastane sınıfı çalışmaları hakkında bilgi veren okul müdürü Selami Demir, "2015-2016 eğitim- öğretim yılı birinci dönem içerisinde 516 öğrenciyle ders çalışıldı. 15 öğrencimizin okullarına not gönderdik. Şu anda ise 28 öğrencimize karne verdik. Bugün buraya gelen misafirlerimizin çocuklara içten bir şekilde davranmaları ve çocukların durumunu bana sorup öğrenmeleri beni oldukça mutlu etti" dedi.