Gelenek halıne gelecek

Topraksuspor eski yönetici, antrenör ve futbolcuları 20 yıl aradan sonra Meşe Tesisleri'nde buluştu. Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün'ün organize ettiği vefa yemeğinde eski dostlur bir araya gelip anılarını tazeledi. Topraksuspor'da 5 yıl futbol oynayan Hamza Aygün, Topraksuspor'un 'Köfte Ahmet' lakaplı efsane başkanı Ahmet Çepniler'i rahmetle anarak, "Sporda dostluğu, kardeşliği ve vefayı tekrar yaşatmak istiyoruz. Bu güzel birliktelikleri sık sık her yıl tekrarlamayı gelenek haline getireceğiz" dedi.

Köftecı Ahmet'i yaşatacaksiniz
Köfte Ahmet lakaplı Ahmet Çepniler'in kardeşi ve Topraksuspor eski yöneticilerinden Cengiz Çepniler, 20 yıl Samsun amatörüne emek verdiklerini dile getirerek, "Gönül isterdi ki kardemşim de burada olsun. Ama sizleri görünce onu yaşatacağınıza inandım." diye konuştu. TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Köfte Ahmet'in spor camiasına çok emeği geçtiğini dile getirerek, "Sizlerle birlite olmak ayrıcalık. Ahmet abimiz buradaki buluşmaya vesile oldu. Demek ki o kadar güzel tohumlar ekmiş ki hala unutulmamış." şeklinde konuştu.

'Sizin gibiler gelmedi'
Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, futbolun dışındaki Topraksuspor'un eski oyuncuların futbolun içine girmesi gerektiğini belirterek, "Ahmet yol arkadaşımdı. Sizin gibi oyuncu kadrosu, Samsun'a gelmedi. Artık Samsun'da iyi oyuncu görmekte zorlanıyorum. Futbolun içine girmelisiniz size ihtiyacımız var" dedi. TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Toprakspor'da güzel anılar ve güzel dostluklar kazandığını belirterek, "Köfte Ahmet abimizin Samsun futboluna emekleri unutulamaz. Zaten 20 yıl sonra bu topluluğun onu anması bunu gösteriyor" dedi. Tugay BAŞSAN

Dostlar bir araya geldi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak'ın yanı sıra Topraksuspor 'Köfte Ahmet' lakaplı efsane başkanı Ahmet Cepniler'in kardeşi Cengiz Çepniler, Köfte Ahmet'in damadı Samsunspor'un eski kaptanı Adnan Güngör, Topraksuspor'un eski futbolcuları, antrenörleri ve yöneticileri katıldı.

Topraksuspor'a vefa plaketi
Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün, Topraksuspor'a başarılar yaşatan yöneticiler Köfte Ahmet'in abisi Cengiz Çepniler ve Muharrem Tosun ile antrenörlük yapan Hakkı Bayrak, Tarkan Demirhan ve Çetin Topsakal'a vefa plaketi takdim etti.