Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı'nda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. FETÖ ile mücadele hakkında değerlendirmeler de yapan Usta, Türkiye'de barışın, huzurun ve kardeşliğin egemen olmasını istediklerini belirtti.

GİRİŞİMLERDE BULUNUYORUZ
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık'ı önceki gün son yolcuğuna uğurladıklarını belirten Erhan Usta, tüm şehitlere rahmet diledi. Sıkıntıları ve talepleri dinlemek için MHP Samsun İl Teşkilatı'nda vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Usta, 'Bugün vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Bazı vatandaşlarımız çocuğunun iş meselesi için yardım istiyor. Bazıları ise son dönemlerde FETÖ'ye karşı yapılan mücadelede haksız yere görevden alındığını, tutuklandığını söyleyip yardım ricasında bulunuyor. Biz de vatandaşların sıkıntılarını not alıyoruz, elimizden geldiği kadarıyla girişimlerde bulunuyoruz' diye konuştu.

DARBECİLERİN İŞİNE GELİR
FETÖ ile mücadelede MHP'nin duruşunu herkesin bildiğini söyleyen Usta, bu mücadelenin hiçbir şekilde esnemesinden veya esnettirilmesinden yana olmadıklarını vurguladı. Usta, 'Ancak Türk milliyetçileri olarak bu ülkede barışın, huzurun, kardeşliğin olmasını istiyoruz. Bu mücadele yapılırken elbette kazalar olabilir ama yangın bir şekilde mağdur yaratırsak o zaman bu ülkeye ve mücadeleye zarar vermiş oluruz, bu da darbecilerin işine gelir. Bizden yardım isteyen ve kapımıza gelen insanlara da yardım etmeye çalışıyoruz. Ancak FETÖ ile bir alakasının olmadığı noktasında ikna olduysak o zaman elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada olmamızın temel amacı da budur' dedi.

Zeynep Irmak ÖCAL