Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 'Ligde çok kolay karşılaşma yok. Her geçen gün görüyoruz. Geride bıraktığımız 9 haftayı genel olarak değerlendirdiğimizde sahada eğer birlik ve beraberlik sağlamazsanız doğru pozisyonlar almazsanız sıkıntı yaşarsınız. Bir de mücadelesi var. Bunu yapmak zorundasınız. Bugün maça ilk 10 dakika çok iyi başladık. Gayet iyi pozisyonlar da ürettik. İlk 10 dakika özellikle ondan sonraki süreçte. Ondan sonraki süreçte rakip bize göstere göstere gol attı. Rakip analizi yapabiliyorsunuz, ama rakipte sizi analiz ediyor. Takımın reaksiyonu çok iyiydi. Beraberliği çok çabuk yakaladık. Ama ondan sonraki süreçte açıkçası çok fazla futbol oynamayı düşünmedik. Rakipler, hakem ve kendimizle uğraşmaya başladık. Maçın 35'inci dakikasından sonra maç bu şekilde gitti. Tekrar son 10 dakikada toparladık. Pozisyonlar üretmeye çalıştık' dedi.
Çapa ayrıca, 'İyi yoldayız. Takım olduğumuzu oynayan oynamayan tribünde olan çok iyi bir şekilde bunu şu anda görebiliyor. Önemli olan bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek önümüzdeki haftalara yayabilmek. Önümüzdeki hafta çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. İlk 10 maçlık periyotun finalini oynayacağız. Hatırlanacağı gibi Denizlispor maçı öncesinde de söylemiştik. Bu 4 maçlık periyot bizim ilk devremizi ve ikinci devre yapacağımız rotamızı belirleyecekti' diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise, 'Arkadaşlar iyi mücadele ettiler. 10 kişi kaldık en azından 1 puan alırız diye düşünüyorduk ama olmadı. Rakibimizi kutluyoruz. Ama gördüğümüz hakem hataları üst düzeydeydi. Bizim hakemlerimiz Avrupa maçlarını izlemiyorlar mı acaba? Bu kadar basit faul verip, basit sarı kartlar gösteriyorlar. Bizim arkadaşımız çift sarı karttan dışarı atıldı. İlk sarı kartta sarı kartlık bir durum yoktu. Buna çok üzüldük. Bundan sonra Bolu takımına başarılar diliyorum. Kendi arkadaşlarımızı da kutluyorum' dedi.

Boluspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından