ATATÜRK SEVGİSİYLE KOŞU

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Koşusu düzenledi. Doğupark Koşu Pisti'nde küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleşen yarışlarda 160 sporcu madalya için ter döktü. Atletizm Samsun İl Temsilcisi Nevzat Helvacı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin 93'üncü yılında Atatürk sevgisiyle yarışmalara katılan sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.

BİRİNCİLER KUPAYA UZANDI
Nefes kesen yarışlarda küçük erkeklerde Canik Hacı Nayipli Ortaokulu, yıldız erkeklerde Canik Gaziosmanpaşa Pınarspor, genç erkeklerde Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ve büyük erkeklerde Samsun Karması takımlarda birinciliği elde etti. Kızlarda ise küçüklerde Canik Hacı Nayipli Ortaokulu, yıldızlarda Samsun Karması ve gençlerde Vezirköprü Gençlik Spor Kulübü birincilik kupasının sahibi oldu. Tugay BAŞSAN

MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ
Küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde ferdi ve takımlarda yer alan 160 sporcudan ilk dörde girenler, düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyalarına kavuştu.