KOÇ
Bugün kendinizi biraz daha zinde buluyorsunuz. Yakında mutlu bir habere hazır olun. Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA
Pozitif bir ruh haline sahipsiniz. İlgi çekiyorsunuz. bu sizin ilişkilerinizin güçlenmesine neden oluyor. Bugün sizin gününüz ufak tefek jestler, iltifatlar, armağanlar, kısa geziler peşinizi bırakmayacak. Hazırlıklı olun.

İKİZLER
Bu harika pazar gününü kendinize ayırın. Sevgiliniz ya da eşinizle özel programlar yapabilirsiniz. Çünkü hoş bir sohbet bile sizi çok mutlu ediyor. Siz herkese değil sadece sevdiklerinize sıcak davranırsınız.

ASLAN
Siz herkesi içinizden seviyorsunuz ama bazıları da işine geldiği kadar. Sabredin sabrın sonunun selamet olacağını sizde biliyorsunuz. Şans konusunda resmen ödül alabilirsiniz. Aşk kapıyı çalmak üzere.

BAŞAK
Moraliniz hava durumuna göre değişiklik gösteriyor ama bugün ailenizle birlikte harika zamanlar görebilmek adına güzel bir gün olacaktır. Gittiğiniz yerlerde de de belki hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ
Şu andaki işinize engel olmayacak ilave bir iş arayışınız var. Arkadaşlarınız sizi bu konuda cesaretlendiriyor. Ayrıca sizin yanınızdaki huzur hiç kimsede yok. Deli dolusunuz sırf bu yüzden çok seviliyorsunuz.


AKREP
Adeta kendiniz için uğraşıyor imaj değiştiriyor, yeni hobiler ediniyorsunuz. Bu değişikliğin sebebi tabi ki de aşk. Sevgiliniz bu durumdan son derece memnun görünüyor. Rahat olun yüreğiniz kıymet bilene emanet.

YAY
Sizinle iyi bir dost, sevgili olunursa kesinlikle karşı tarafı siz çok mutlu edeceksiniz. Bütün zeka, güzellik ve donanım sizde mevcut. Bu pazar gününü dinlenerek geçirebilir evininizde vakit geçirebilirsiniz.

OĞLAK
Son derece fedakarsınız. Gizemli olmanıza karşı çok temiz bir kalbiniz vardır. Sanki bugün dünyanın bütün güzellikleri sizin olacak. Sevgilinizin sizinle bugün ilgilenebilir son derece romantik anlar yaşayabilirsiniz.

KOVA
Siz korkak insanlardan nefret edersiniz. Karşınızdaki insan güçlü bir karaktere sahip olduğunuzun farkında ama sizin kadar cesaretli değil. Oysa farkında olmalı bazı şeylerin çünkü ilgi sizin için vazgeçilmez bir şey.


BALIK
Siz güzel seven insanlardansınız. Bu yüzden harika giden bir ilişkiniz var. Sevdiğiniz size resmen hasta. O sizin güzel gülüyor olmanızın sebebi. Çünkü siz geleceğe mutlu bakan nadir insanlardansınız.