Samsun İl Jandarma Komutanlığı ve Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenilen programda yarıyıl tatili öncesinde karnelerini alan öğrencilere sinema sürprizi yapıldı.

Sabah saatlerinde öğrenciler ilk olarak İlçe Kaymakamı İskender Çolak'a Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile birlikte ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilerle tek tek sohbet eden İlçe Kaymakamı İskender Çolak, eğitimin öneminden ilkokul öğrencilerine bahsetti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret eden öğrenciler, buradan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda etkinliğe katıldı. Karne gününde öğrencilerle İlçe Jandarma Komutanlığı binasında bir araya gelen protokol, ilkokul öğrencilerine karnelerini verdi. Düzenlenen etkinliğe Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Mehmet Arı, İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Belediye Başkanı Halil Akgül, Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı İskender Çolak, 'Öğrencilerimizin ilçeyi ve bölgeyi tanıması adına böyle anlamlı bir sosyal etkinliğin düzenlenmesini planladık. Bu programdaki amacımız öğrencilerimizin hayal dünyalarını biraz daha genişletebilmek. Umarız etkinlik sonrasında öğrencilerimizin ufkunda yeni düşünceler belirir. Etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum' dedi.
Kaymakam Çolak'ın konuşmasının ardından öğrencilere karne dağıtımı yapıldı. Karnelerini alan öğrenciler, otobüslere binerek Çarşamba ilçesinde hayatlarında ilk kez sinemaya gitmenin keyfini yaşadılar.