TED Samsun Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında 93. yıl gururunu idari kadrosu, tüm öğrencileri ve velileri ile paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk'ün 93 yıl önce yaktığı meşaleyi tek yürek halinde kocaman bir aile olarak onurla ve gururla kutlayan TED Samsun Koleji, 28 Ekim Cuma akşamı Piazza AVM'de 'Atatürk ve Cumhuriyet Kadınlarının Kıyafetleri' defile sunumu ile büyük beğeni aldı.

MEŞALE ASLA SÖNMEYECEK
29 Ekim Cumartesi sabahı TED Samsun Koleji Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlamada konuşma yapan okul müdürü Turgay Artar, 'Cumhuriyet'i bilmek yetmez, öğretmek gerek. Anlamak yetmez, anlatmak gerek. Sevmek yetmez, sevdirmek gerek. Yaşamak yetmez, yaşatmak gerek. Atatürk'ün 93 yıl önce yaktığı meşalenin ışığında yürümenin Atatürk'ü anlamaktan geçtiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. 19 Mayıs'ta Atatürk'ün şehrinde başlayan bu yolculuk, 93 yıl sonra tıpkı o gün ona duyulan inançla ve şevkle TED Samsun Koleji çatısı altında meşalelerin asla sönmeyeceği bir kez daha ispatladık' dedi.

CUMHURİYET BALOSU
TED Samsun Koleji Ortaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra ise Atakum Grand Amisos Otel'de Cumhuriyet Balosu'nda keyifli ve coşkulu dakikalar geçirdi.

Ayşe KUŞCU