Kavak Emirli İlk ve Ortaokulu Müdürü Murat Karaca, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin işbirliğinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında güvenlik güçlerine verilmek üzere hazırlanan köy ekmeği, pasta, börek ve çeşitli kuru gıda maddeleri ile öğrenciler tarafından yazılan şiir ve mektuplar, koliler halinde kargo ile Sur İlçesi'ne gönderildiğini söyledi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü için görev yapan güvenlik güçlerine manevi yönden destek olmak ve onları düşündüklerini gösterebilmek istediklerini kaydeden Karaca, "Bizler, Arıburnu'nda Conkbayırı'nda vatanı, milleti için savaşmış ve bir mezar taşı bile olmadan yatan neslin torunlarıyız. Vatan ve milletin bölünmezliği için canlarını feda eden, terör örgütü üyeleriyle çatışan polis ve askerlerimize hem manevi destek vermek ve hem de yanlarında olduğumuzu ifade edebilmek için okul olarak yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza yoğun ilgi gösterildi. Topladığımız yardımları, öğrencilerimiz tarafından polis ve askerlerimize yazılan şiir ve mektupları koli halinde kargoya teslim ederek Diyarbakır'ın Sur İlçesi'ne gönderdik" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Karaca, manevi yönden güvenlik güçlerimize destek amacıyla bundan sonra da bu tür kampanyalar düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Öğrenciler ise şiir ve mektuplarında kahraman güvenlik güçlerine olan sevgilerini ifade ettiler.