''Cumhuriyet Bayramı sportif tesislerde coşkuyla kutlandı''
Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve branşa özgü spor federasyonlarının işbirliğiyle organize edilen Cumhuriyet Bayramı geleneksel spor etkinlikleri basketbol, satranç, sutopu ve yüzme branşlarında sporcu öğrencilerin sportmence mücadelesine sahne oldu. 4. Geleneksel Basketbol Cumhuriyet Kupası ile start alan etkinlikler, 35. Geleneksel Satranç Cumhuriyet Kupası ve Minik Kulaçlar Şenliği ile devam etti. 5. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları ile tamamlanan sportif organizasyonlar serisinde binlerce sporcu öğrenci, hakem, antrenör ve öğretmen görev yaptı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi ile Alleben Yüzme Havuzlarında gerçekleştirilen ve sporcu velilerinin de büyük ilgi gösterdiği sportif organizasyonlarda Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü coşkuyla kutlandı.
''Ekim ayı boyunca düzenlenen etkinliklerde heyecan hiç dinmedi''
4 farklı organizasyonda binlerce sporcu öğrenciyi sportif tesislerde buluşturan Şehitkamil Belediyesi, geleneksel kupalardaki organizasyon başarısıyla katılımcı okulların idareci, öğretmen ve sporcu öğrencilerinden büyük övgü aldı. Geleneksel spor etkinliklerinde 3 bin civarında katılımcıya ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesinde, Ekim ayı boyunca farklı branşlarda düzenlenen müsabaka ve yarışmalarda heyecan bir an olsun dinmedi. Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ekim ayı boyunca devam eden spor organizasyonlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Basketbol, satranç, sutopu ve yüzme branşlarında düzenlenen tüm yarışmalarda sporcu öğrencilerimizin heyecan dolu mücadelelerine tanıklık ettik. Tüm branşlarda yapılan mücadelelerde sportmence, bayram coşkusuna yakışır şekilde güzel enstantaneler yaşandı. Bundan sonraki süreçte geleneksel spor organizasyonlarına olan desteğimiz sürecek' diye konuştu.
''Organizasyonlarda dereceye giren sporcular büyük mutluluk yaşadı''
Cumhuriyet Bayramı spor organizasyonlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Kurumlar arası işbirliğiyle organize ettiğimiz Cumhuriyet Bayramı geleneksel spor etkinliklerinde ay boyunca 3 bin civarında öğrencimizin sportmence mücadelesine tanıklık ettik. 4 farklı organizasyon sporcu öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağladı. Basketbol, satranç, sutopu ve yüzme branşlarında düzenlenen kupalara katılan ve özellikle dereceye giren öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de geleneksel spor etkinliklerine olan desteğimiz sürecek. Ben, değerli velilerimiz başta olmak üzere sporcularımıza büyük destekler veren öğretmenlerimize, antrenör ve idarecilerimize, organizasyonlara büyük katkı yapan diğer kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Şehitkamil’de spor organizasyonları başarıyla tamamlandı