Törende öncelikle futsal, voleybol ve basketbol turnuvalarında okulu başarıyla temsil eden öğrencilere de katılım belgeleri verildi

Samsun'da oldukça başarılı çalışmalar yapan ve her yıl başarısını arttırarak devam ettiren Matematik Fen Bilim Anadolu Lisesi'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dönem karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin büyük coşku yaşadığı törende öncelikle futsal, voleybol ve basketbol turnuvalarında okulun adını başarıyla temsil eden öğrencilere, Okul Kurucu Müdürü Güner Aydemir tarafından etkinlik katılım belgeleri verildi.

KURUCU MÜDÜR AYDEMİR KUTLADI

Okulu yüzme branşında temsil eden ve 50 metre sebestte birincilik, 50 metre kelebekte ikincilik, 400 metre serbestte üçüncülük kazanan Batuhan İçten ile 100 metre sırt üstünde ikincilik, 100 metre serbestte ikincilik, 200 metre kurbağalamada üçüncülük kazanan Batuhan Emir Saraç ve 50 metre serbestte üçüncü olan Haluk Öztürk'ü tebrik eden Kurucu Müdür Güner Aydemir, başarılarının devamını diledi.

HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM

Daha sonra karnelerini öğretmenlerinin ellerinden alan öğrenciler, notlarını heyecan ve coşku ile incelediler. Aldıkları takdir, teşekkür ve onur belgeleri ile başarılılarını ispatlayan öğrencilerin coşkusu Okul Kurucusu Güner Aydemir'in konuşması ile devam etti. Aydemir konuşmasında, tüm öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek, 'Tüm öğrencilerimiz gerek akademik gerekse sosyal alanda dönem boyunca gösterdikleri performans ile başarı dolu karnelerini almayı hak ettiler. Her birini kutluyor onlara başarı yolunda bin bir fedakarlıklarla rehberlik yapan tüm yönetici ve öğretmenlerime de teşekkür ediyorum. Tatilinizi, öncelikle kaliteli şekilde dinlenerek, ikinci döneme eksiklerinizi tamamlayarak ailenizle birlikte mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum' dedi.

Amaçlarının, eğitim ve öğretimi en iyi şekilde yapmak olduğunu ifade eden Aydemir, kendilerini tercih eden öğrenci ve velileri mutlu edip, kaliteli eğitim sunarak bunu başarıya dönüştürmek istediklerini de sözlerine ekledi. Aydemir, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dileklerinde bulundu.