Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Orta Okulu'nun açılışına şehidin dayısı olan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özbağ, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin katıldı.
'Bu Milletin Borcunu Ödeyemeyiz'
AK Parti İl Başkanı Mürsel Demir, 'Bugün burada çok anlamlı bir program için burdayız. Ülkemiz daha öncede darbe yaşamıştır ama her kalleşin her acımasızın en katranı bu 15 Temmuz darbesi olmuştur. O gün gerçekten çok kara bir gündü ama şunu hesap edemediler Volkan Canöz gibi o gün şunu hesap edemediler Volkan Canöz gibi o gün o gece bu ülkede seve seve şahadete koşacak milyonlarca kişi çıkıcak ama rabbim o gece 241 kardeşimize bu şehitliği nasip edecek. 1195 kardeşimize de gaziliği nasip edecek. Çoluğumuzla çocuğumuzla kardeşimizle o gün meydanlara indik bu millete ne kadar hizmet etsek bu milletin borcunu ödeyemeyiz' dedi.
'O Gece Yaşananları Anlattı'
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından seçim bölgesi Manisa'da partililer ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özbağ, Manisalıların ve Türk milletinin 15 Temmuz gecesi bir kahramanlık destanı yazdığını kaydederek o gece yaşananları anlattı.
12 Eylül 1980 darbesini ve 28 Şubat postmodern darbesini iliklerine kadar yaşayan bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Milletvekili Özdağ, '15 Temmuz gecesi saat 21.00 sularında darbe girişimini haber aldım. Haberi alır almaz Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ı aradım. Bazı Bakanlara, Milletvekillerine ulaşmak istedim. İlk tweeti atan siyasetçi olarak, 'Türkiye'de darbe oluyor, vesayetçilere karşı sokağa çıkacağız ve gereğini yapacağız' ifadelerini kullandı

Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Orta Okulu Açıldı