Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş ile öğretmenler ve veliler katıldı.

Başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği törende konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Başarılı olan öğrencileri kutluyorum. Karnesinde zayıfı olan öğrencilere de bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Zayıf not, dünyanın sonu değildir. İkinci dönemde daha çok çalışarak, derslerinizi mutlaka düzelteceksiniz. Sömestr tatilini en iyi şekilde değerlendirin ve ikinci dönemin başlamasıyla birlikte kendinizi derslerinize verin. Ülkemizin, eğitimini almış, kendini yetiştirmiş ve milletine faydalı bireyler olmuş gençlere ihtiyacı var. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Geleceğin başbakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, valileri sizler olacaksınız' diye konuştu.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş da yaptıkları konuşmalarda öğrencilere seslenerek sömestr tatilini iyi değerlendirmeleri yönünde tavsiyede bulundu. Ödül töreninin ardından birinci sınıflara ilk karnelerini veren Kaymakam Bakoğlu ve Başkan Taşçı, öğrencilerle bol bol sohbet etti.

Başkan Taşçı öğrencilere satranç takımı ve tohumlu kalemler hediye etti.