Salıpazarı Jandarma Komutanlığı tarafından birleştirilmiş sınıflı köy okullarında okuyan öğrencilere yönelik Jandarmayı tanıtmak ve kaynaştırmak için hazırlanan proje kapsamında öğrenciler karnelerini ilçe jandarma komutanlığında düzenlenen törende aldı.

Otobüslerle ilçe jandarma komutanlığına getirilen öğrenciler, burada kendilerine jandarma tarafından sunulan hediyeleri aldı. Töreninde konuşan Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Asayiş Şube Müdürü Mehmet Arı, suç ve suçlularla mücadele dışında eğitime destek verdiklerini söyledi. Öğrencilerin jandarma ekiplerini tanımaları amacıyla söz konusu sosyal çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Arı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Törenin ardından öğrenciler törene katılan protokol üyelerinin elinden karnelerini aldı. Karne töreninin arından eğlence parkına giden öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğrenciler daha sonra sinemaya giderek film izlediler. Hayatlarında ilk kez sinema salonunda film izleyen öğrenciler gönüllerince bir gün yaşadı.

İlçe jandarma komutanlığında düzenlenen törene Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak ve İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül ile davetliler katıldı.