AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara Samsunlu Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Dayanışma Derneği (ASİYAD) üyeleri ile dernek binasında bir araya geldi. Buluşmada Samsun'un geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

TEK AMACIMIZ SAMSUN
ASİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, dernek hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, ASİYAD'ın uzun süren istişareler sonucu kurulduğunu belirterek, ''Kurucu yönetim kurulu olarak 3 ay dernekle ilgili görüşmeler yaptıktan sonra derneğimizi kurduk. Tek bir amacımız ve ortak noktamız var, Samsun. Samsun ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyüklerimizin desteğiyle inşallah Samsun için güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Ziyaretiniz nedeniyle üyelerim adına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

ÜST DÜZEYDE TEMSİL EDİLDİ
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, hemşehrileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Konuşmasının başında siyasi geçmişini anlatan Karaaslan, Samsun milletvekili olduğu için kendini şanslı hissettiğini söyledi. Karaaslan, ''Samsunumuz uzun yıllardır gerek siyasette, gerek bürokraside Ankara'da hep üst düzeyde temsil edildi. Samsun bunu ve daha fazlasını hak eden bir şehir. Samsun için sorumluluğumuz çok büyük ve bunun farkındayız. Bugün de Samsunlu işadamları ve bürokratların işbirliği ile oluşan bu yapının hayırlı işlere imza atmasını temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

SADECE HEMŞEHRİ DERNEĞİ DEĞİL
''Samsun dışındaki Samsunlu hemşehrilerimizi ve onlarla olan ilişkileri önemsiyorum'' diyen Karaaslan, ''Bu anlamda düzenlenen etkinliklere ve aktivitelere katılmayı çok önemsiyorum. Nerede olursa olsun katılmaya özen gösteriyorum. ASİYAD'ı sadece hemşehri derneği olarak görmüyorum. Samsun için fikir üreten ve bunu hayata geçirecek bir birliktelik olarak görüyorum'' şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Çiğdem Karaaslan'a Bandırma Vapuru maketi hediye etti.