2 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
Gönül işlerine tövbe etmiş olsanız da bugün karşınıza çıkan kişi hayatınızı değiştirebilir. Yufka yürekli olmanıza karşın son derece inatçısınız. Bu yüzden arkadaşınızla küslüğe son vermelisiniz.

BOĞA
Artık karşı tarafına yalanlarına ve gereksiz bahanelerine tahammülünüz kalmadı. Kalemi sonunda kırdınız. Çünkü bir boğa mükemmeliyetçiliğini her zaman korur. Bugün sizin günününüz.

İKİZLER
Bugün kendi içinize kapanıp bazı hesaplaşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızdaki kavgalar sizi üzse de kendinize de dönüp bakmanızda bir fayda var. Buna sebep sizin davranışlarınızda olabilir.


YENGEÇ
Sorunları ele alış biçiminiz, ilişkide olduğunuz insanları hayran bırakıyor. Dikkat edin havailiğiniz başınıza iş açmasın. Bu kadar özveri çalışmayla yakın gelecekte başarılı olmanız kaçınılmaz.


ASLAN
Bugün ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kararlar vermek için onlara danışabilirsiniz. Bugün geçmişe çok takılırsak, şapkayı önünüze koyup ders almaya bakmalısınız.

BAŞAK
Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Hatta kendinize küçük bir ödül bile almak isteyebilirsiniz. İnsanlar sizi tanıdıkça daha çok hayran kalıyor.

TERAZİ
Bugün sanki bir koruyucu meleği gibi, herşeye yetişmek bütün sorunların üstesinden gelmek gibi isteklerin içine girebilirsiniz. Bu arada çapkınlıktan vazgeçip, kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz.

AKREP
Kıskanılmaktan son derece haz alıyor sevdiğinizi delirtmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Yalnız ilişkinizde daha sağduyulu olmalısınız. Bu arada yeni bir yolculuk bugünün bonusu olabilir.

YAY
Uzun süre beklediğiniz artık gelsin dediğiniz beyaz atlı prensiniz kapıyı ha çaldı ha çalacak. Bu hissettiğiniz için bu aralar kendinizde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK
Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi yumağı oluşunuz tüm çevrenize olumlu yansıyor. Bilinçaltınızda yapılması gereken işler var. Merak etmeyin yüksek zekanızla halledeceksiniz.

KOVA
Sezgileriniz size doğru yolu gösteriyor. Bu yüzden her alanda aşkta da her zaman başarılı oluyorsunuz. Ruh haliniz çok pozitif. Art niyetli kişilerin enerjisine kapılmayın.

BALIK
Bugün gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Peşinde koşmaktan yorulduğunuz sevdiğinizde, oturup sorunları konuşmak isteyeceksiniz. Şansınız iletişim konusunda yüksek.