Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın da üyesi olduğu TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda, bakanlığının çalışmaları hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

İmar ve şehircilik konularında fikir alışverişinde bulunan Bakan Özhaseki, sunum sonrası komisyon üyelerini tek tek dinleyerek teklif, öneri ve eleştirilerini not aldı.

BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir yasası ile ilgili de bilgi veren Bakan Özhaseki'ye Milletvekili Köktaş, Samsun'da yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm çalışmaları konusunda görüş ve önerilerini aktardı.
Milletvekili Köktaş, "Şehrimiz için uzun vadeli vizyonlar belirleyerek; ilimizin ekonomisiyle, kültürüyle, tarihi mirasıyla, turizmiyle, tarımıyla ülkenin kalkınmasına kaliteli bir biçimde hizmet etmesi yaklaşımıyla kentsel dönüşümü sağlamak amacıyla bakanlığımız ve ilgi kurumlarımızla koordineli çalışmalarımız devam etmektedir. Bu anlamda sayın Bakanımızın bu toplantıda bizlere böyle bir imkanı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.