Spor Toto Basketbol Ligi'nde henüz galibiyetle tanışamayan ve FIBA Avrupa Kupası üçüncü haftasında dün kendi evinde ağırladığı Kosova temsilcisi Peja'yı 74-56 yenerek uzun süren galibiyet hasretine son veren Gaziantep Basketbol'un kaptanı Erden Eryüz maç sonu açıklamalarda bulundu.
Dün akşamki alınan galibiyetten çok takımın son durumu hakkında konuşan Erden Eryüz, şehirde yeni oluşan bir basketbol hareketi olduğunu ve ilerleyen zamanlarda daha iyiye giderek zamana ihtiyacı olduklarını söyledi.
'Maç kaybedince utanıyoruz'
Yeni sezon öncesi takım olarak biraz geç kurulduklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu, 'Ben 6 senedir buradayım. Her maç benim için duygusal geçiyor. 6 senedir benim söylediğim bir şey var. Burası hepimizden çok şehrin takımıdır. Burada inanılmaz güzel şeyler yaşıyorum. Şehri ve insanlarını çok seviyorum. Birçok insan bize destek çıktı. Bize destek veren herkesi mutlu etmek istiyoruz. Çok zor kondisyonlarda antrenman yapıyoruz. Bize o kadar destek olan insanlar var. Bunlardan bir kaçı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Vali Ali Yerlikaya çok büyük destek oldular. Maç kaybedince utanıyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. Ama dediğim gibi zamana ihtiyacımız var. Sizden o desteği istiyorum. Yaz döneminde burada ki insanlar çok mücadele etti. Bu takımın ayakta kalması için Dedas beklediği bir yere gidemedi. Altan Erol çok büyük bir fedakarlıklar yaptı. Takımda yönetimden birçok kişi bu sene elini taşın altına koyarak fedakarlıklar yaptı' diye konuştu.