Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gelen AK Parti İstanbul Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım ve Gençlik ve Kadın Kolları, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Müslüm Ortaay ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. Yıldırım ve beraberindeki heyetle Yüksekova 50. İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında sınıfları dolaşan Başkan Yıldırım beraberinde getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıttı.
Beşiktaş İlçe Başkanı Yıldırım, 'AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı olarak ekibimizle beraber Yüksekova'ya gelerek bizim burayı ziyaret etmemizin tek amacı teröre karşı milletimizle birlikte vermiş olduğu mücadeleye destek mesajıdır. Bu bölgenin kalkınması lazım artık icraat yapmamız lazım inşallah bunu hep birlikte Hakkari ilinin bütün vatandaşları ile birlikte gerçekleştireceğiz. Burada bütün teröre karşı mesaj veren dimdik ayakta duran vatandaşları selamlıyorum.
Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğümüze ve askeri karakollarımıza ziyaretlerinde bulunduk. Bazı okullarımızı ziyaret ettik' dedi.
Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı Yıldırım'a Şemdinli balını hediye ederken Yıldırım ise Milli Eğitim Müdürü'ne Beşiktaş forması hediye etti.
Okul ziyaretinin ardından İpek yolu üzerindeki AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığı ziyaret eden Yıldırım, İlçe Başkanına Türk bayrağı ve Beşiktaş forması hediye etti, daha sonra partililerle hatıra fotoğrafı çekti.
Heyet ardından Yeni Köprü Jandarma Karakoluna giderek buradaki askeri yetkililerle görüştü. Askeri üst kulede görev yapan askerlere kısa bir sohbet eden Yıldırım, 'Kardeşlerimizle şuan güvenlik noktasındayız kardeşlerimiz burada gerçek anlamda bir mücadele veriyor vatanını bayrağını beklemek adına bizde kalktık ta buralara geldik kendilerine selamlarımızı minettarlarımızı iletiyorum' dedi.
Heyet daha sonra Hakkari'ye geçti.

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Yıldırım Yüksekova’da