Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde inşaat işçisi 2 çocuk babası Yusuf Ş.'nin (28) 6 yıllık eşi H.Ş. (22), 25 gün önce evi terk ederek babaevine gitti.

Çocuklarını da kocasında bırakan H.Ş., eşinin çağrılarına rağmen eve geri dönmedi. Bunalıma giren Yusuf Ş., bir gün önce kiraladığı içinde eşya bulunmayan eve giderek, evin salonda kendisini kablo ile doğalgaz borusuna astı.

Yusuf Ş., intihar girişimi öncesi yakınlarına mesaj atıp, 112 Acil Servis ekiplerini telefonla arayarak haber verdi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, Yusuf Ş.'yi ipte asılı halde buldu. Asılı olduğu yerden indirilen Yusuf Ş., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yusuf Ş. tedavisinin ardından taburcu oldu.

'Eşimden özür diliyorum'

Eşini çok sevdiğini söyleyen Yusuf Ş., '5 ve 3 yaşında 2 çocuğumuz var. Eşimle ailevi meselelerden dolayı aramızda sorun yaşandı ve evi terk etti. Yaptığım girişimler sonucu geri dönmeyince bunalıma girdim ve kendimi asarak öldürmek istedim. Ancak 112 ekibi erken yetişip beni son anda ipten indirdi. Şimdi ölmüş olacaktım. Ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum ve ailemin dağılmasını istemiyorum. Buradan eşimden özür diliyorum. Yuvasına ve çocuklarının yanına dönsün. Tek isteğim ve dileğim bu. Beni kurtaran görevlilere de teşekkür ediyorum" dedi.