Samsun'da düzenlenen Kulüplerarası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası açılış töreninin ardından yapılan yarışlarla başladı.

Canik Cimnastik Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özçelik, Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Recep Şahin, antrenörler ve sporcular katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Samsun Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin yakıldığı Meşale Şehir'dir. Samsun ayrıca; sağlık kenti, aynı zamanda da hepimizin bildiği gibi bir spor kentidir. Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2016 yılındaki ilk şampiyonası olan Kulüplerarası Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nın Samsun'da gerçekleştiriliyor olmasından dolayı ben başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyor, şampiyonaya katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum''dedi.

ŞAHİN'E PLAKET...

Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özçelik tarafından şampiyonanın düzenlenmesine katkılarından dolayı Samsun Valisi İbrahim Şahin'e plaket takdim edildi.