Samsunspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Fedayi Aksoy, "Hakemler sahaları gezip inceledi ve erteleme kararı verdi. Bizce de doğru bir karar" dedi

SAHALAR KARLA KAPLI
Samsunspor'un U-21 ve U-19 Elit Lig'de mücadele eden altyapı takımlarıyla U-16 Ligi'nde mücadele eden ekibi, dün oynanması gereken mücadelelerini, kötü hava koşulları nedeniyle yapamadı. U-21 ve U-19 ekipleri dün Adana Demirspor'la U-16 Takımı ise 24Erzincanspor'la karşılaşacaktı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde oynanması gereken U-16 maçına konuk ekip de gelse de sahayı inceleyen hakemler maçı erteledi.

DOĞRU BİR KARAR
Samsunspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Fedayi Aksoy, "U-21 ve U-19 takımlarının maçlarının erteleneceği belliydi ve rakibimiz Adana Demirspor da Samsun'a gelmedi. Ancak U-16 maçı suni çimde olduğu gibi oynanma olasılığı vardı. Konuk ekip gelse de maç oynanamazdı. Bence de doğru bir karar. Çünkü kötü şartlarda oyuncularımızın gelişimine katkı sağlayamayız. Maçlar ileri bir tarihte oynanacak" diye konuştu.
MAÇ YOKSA İDMAN VAR...
Kırmızı- Beyazlıların altyapı takımları, resmi müsabakalarını oynayamasa da antrenman yaparak günü değerlendirdi.
BİR KISMI TEMİZLENDİ...
Samsunspor U-16 Takımı'nın maçını oynayacağı Haluk Ulusoy Tesisleri'nin bir kısmı kardan temizlense de hakemler gerekli koşulların oluşmadığını belirtip, müsabakayı erteledi.