Ligde dün oynanan Kayserispor karşısında sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran Torku Konyaspor, ligde maç fazlasıyla ilk 5 içinde yer almayı başardı.

Kayserispor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan oyuncular Ali Çamdalı, Mehmet Uslu, Samuel Holmen ve Jagos Vukovic, zorlu bir maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söylediler.
MEHMET USLU: 'İNŞALLAH DEVAMI DA GELECEK'
İç sahada oynanan maçlarda rakiplerine daha çok baskı kurduklarını fakat bunu Kayserispor maçında başaramadıklarını ifade eden Mehmet Uslu, 'Bu nedenle Kayserispor maçı daha sıkıntılı geçti. Nitekim çok fazla top kaybı yaptık. Cılız kontra ataklar yakalamalarına rağmen kalemizde büyük bir tehlike görmedik. İçeride kazanmak ve yükselişimizi sürdürmek istiyorduk. Sonuçta iyi mücadele ettik. İkinci yarı git-gel oldu. Biz de gol yiyebilirdik. Traore'nin ilk yarının son dakikalarında bir yüzde yüzlük penaltı pozisyonu vardı ve verilmedi. Şayet bu olsaydı maç daha önce de çözülebilirdi. Gol atamadığınız zaman deplasman takımı daha istekli oluyor. Sonucunda biz iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımız var. İyi niyetli olduktan sonra Allah da yardım ediyor. Bu kez doğru bir kararla penaltı pozisyonu oldu ve golü atarak 3 puanı aldık. Sevinçliyiz. Yükselişimize devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam ederiz' dedi.
VUKOVİC: 'TARAFTARLARIMIZDAN DAHA FAZLA DESTEK İSTİYORUZ'
Yeşil-beyazlı takıma son dakikalarda penaltından attığı golle galibiyeti getiren Vukovic, 'Çok zor bir maçtı. Zaten böyle olacağını biliyorduk. İşi daha çok ciddiye aldık ve performansımızın en yükseğini sahada sergilemeye çalıştık. Beraberinde galibiyet aldık ve mutluyuz. Bunda taraftarlarımızın çok büyük katkısı var. Onlara teşekkür ediyoruz. Onların da bizden galibiyetler ve beraberinde bir UEFA beklentileri var. Bizim de onlardan beklentimiz; şimdi kalabalık olarak maçlarımıza geliyorlar. Ama bunu 2'ye hatta 3'e katlamaları... Bununla beraber destek artacak ve bu da bize moral olacak. O zaman çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Bu maç artık bitti. Önümüzde kupa maçları ve çok önemli lig maçları var. Bunlara iyice odaklanıp başarımızı devam ettirmek istiyoruz' diye konuştu.
SAMUEL HOLMEN: 'ZOR BİR MAÇI KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ'
Yeşil-beyazlı takımın İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen, 'Agresif mücadelelerin olduğu zor bir maçtı. Ama sonucunda son dakikalarda gelen penaltı golüyle maçı kazandığımız için çok mutluyum. İki takımda da hırslı ve agresif oyuncular var. Hakemin verdiği bazı kararlar da oyuncuları tatmin etmeyince böyle şeyler olabiliyor. İki tarafta sonuçta kazanmak için sahaya çıkıyor' açıklamasında bulundu.
ALİ ÇAMDALI: 'İLK 5'E GİRME ADINA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK'
Torku Konyaspor'un takım kaptanı Ali Çamdalı ise Kayserispor maçının kendileri adına çok önemli bir maç olduğunu belirterek, 'Çünkü ilk 5'in içine girmek istiyorduk. Biraz zor da olsa bunu başarmasını bildik. 3 puanla ayrıldığımız için gerçekten çok mutluyum. Biraz stresli ve gergin bir maç oldu. Aslında hiç istemediğimiz şeyler ama zaman zaman sahada bunlar oluyor. Fakat kesinlikle art niyet olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor. Sonuçta biz burada Konyaspor için mücadele ediyoruz. Herkes ekmeğinin peşinde. Farklı şeyler algılandıysa benim adıma ben herkesten özür dilerim. Ama kesinlikle art niyet yok. Zaten böyle şeylerinde yeri olmadığını düşünüyorum. Herkes herkesi biliyor. Herkes beni de tanıyor. O yüzden artık yorumu kamuoyuna bırakıyorum' şeklinde konuştu.