Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantı sonrasında Revi ve beraberindeki milletvekilleri, geçtiğimiz aylarda ilçede meydana gelen sel felaketinden mağdur olan esnafı ziyaret ederek alışveriş yapıp, sorunları yerinde dinledi.
Toplantıda konuşan Revi, 'Cennet vatanımız uğruna canını feda eden şehitlerimize rahmet gazilerimize sağlık diliyorum. Beşikdüzü'müzde yaşan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Beşikdüzü Belediye Başkanımızın bir ifadesi var 'Bizim bir hayalimiz var' diye, evet bizim Beşikdüzü için projelerimiz var ve biz bunların gerçekleşmesi için büyük bir çalışma gösteriyoruz. Bizler burada vekillerimiz de Ankara'da mesailerine devam ediyor. Yazılıp çiziliyor fakat biz lafa değil işe bakıyoruz ve iş üzerine iş koyarak o laflara gereken cevabı veriyoruz. Terör örgütü FETÖ ile de PKK ile DAEŞ ile de mücadelemiz sürüyor, kökleri kazınıncaya kadar sürecektir' dedi.
Beşikdüzü ve Trabzon'un AK Parti'ye çok büyük bir kuvvet verdiğini ifade eden Milletvekili Balta ise, 'Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmiyor ve çok büyük oyunlar oynanıyor. AK Partimiz iktidar olduktan sonra da bu oyunlar devam etti ve milletimiz bu oyunları iradesiyle birlikte bozdu. Paralel terör örgütünün yaptığı 15 Temmuz darbe girişimi de başarısızlıkla sonuçlandı. O hainler 40 yıllık sinsi planlarını devreye koymuştu. Aziz milletimizin gücüyle onlara gereken cevabı verdik. 15 Temmuz bu ülkenin bir kurtuluş mücadelesiydi. O gece sokaklara dökülen yaşlısı genci erkeği kadını hainlere ve alçaklara silleyi vurdu. Allah'a şükürler olsun ki mücadelemiz devam ediyor' şeklinde konuştu.
Beşikdüzü'ndeki sel felaketi sonra Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 mesai anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, 'Sel felaketinin yaşandığı andan itibaren tüm dairelerimizle ve tüm imkanlarımızla ilçemizdeyiz. Beşikdüzü Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu kardeşimiz o felaketin olduğu anda aradığındaki duygusu bizlere yetmiştir. Bizler de burada devletimizin milletimizle el ele yaraları sarmasına ortak olduk. Sayın Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla ve Belediye Başkanlarımızla hep birlikte buradaydık. Şu anda da çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz ve onlar için çalışmalarımıza devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Toplantında konuşmaların ardından basına kapalı olan dilek ve temenni kısmına geçildi.

AK Parti Beşikdüzü Ekim ayı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı