Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsun Canik Belediyespor'u 74-59 mağlup etti.
Koç Mehmet Can Öztürk'ün ölümünden sonra Samsun'a ilk defa geldiğini belirten Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, 'İlk olarak ailesine ve Samsun Canik Belediyespor ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Samsun Canik takımı trajik olaydan sonra çok etkilendiler ve arka arkaya kötü sonuçlar aldılar. Son Eurocup maçlarında sağlıklı duruma geçmek için sinyaller vermişlerdi. Bu maçta da Samsun Canik Belediye iyi oynadı ama biz de iyi oynamalarına yardım ettik. Özellikle birinci çeyrekte kötü performans sergiledik. Oyuncularım özellikle üçüncü çeyrekte sahada 6 yaşındaki çocuklar gibi davrandılar. Geçtiğimiz sezon burada düşük konsantrasyonlu bir maç oynamış, kaybetmiştik ve buradan çıkarttığımız dersle şampiyon olmuştuk. Bugün bunu ödemedik, takım için iyi ya da kötü olduğunu bilmiyorum. Son çeyrekte kaliteli bir oyun sahaya koyduk. Çok mücadele ettik. Yüksek sayı farkı ile kazandık ama maçın farkı oynadığımız basketbolun karşılığı değildi. Samsun Canik Basketbol takımı çok zor dönemeçten geçiyorlar. İnşallah iyi bir şekilde yollarına devam ederler' dedi.
Kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Fenerbahçeli oyuncu Melis Gülcan ise, 'Çekişmeli bir maç oldu. Samsun Canik Belediye deplasmanları her zaman zor geçiyor. Buradan galibiyetle ayrılmak bizim için çok güzeldi. Takım olarak iyi iş yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki diğer maçlarımıza bakacağız' diye konuştu.

Dikeoulakos, “Kazandık ama maçın farkı oynadığımız basketbolun karşılığı değildi