MEB tarafından 2-3 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları bugün açıklanıyor. AÖL 2016 soru ve cevap anahtarı ise AÖL internet sitesinde açıklandı.

SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Bu ay başında yapılan Açıköğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınav sonuçları için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. AÖL sınav sonuçları bugün MEB tarafından açıklanacak. Öğrenciler sınav sonuçlarına AÖL öğrenci girişi yaparak ulaşabilecekler.

AÖL Sınav sonuçlarını öğrenmek için http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden Öğrenci girişi yapılması gerekiyor. Bunun için linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sayfadaki Öğrenci No ve Şifre kısmının doğru bir şekilde doldurulması, ardından da harf veya rakamlardan oluşan Güvenlik Kodu'nun girilmesi gerekmektedir. Sonrasında ise 'Giriş için tıklayınız' butonuna basarak AÖL Sınav Sonuçları kolaylıkla öğrenilebiliyor.

SORULAR VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI

AÖL 1. dönem sınavında sorulan sorular ile bu sorulara ait olan cevap anahtarı AÖL internet sitesinde açıklandı. Aşağıdaki linke tıklayarak AÖL soru ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Ancak karşınıza çıkacak olan listedeki en üstte bulunan sınav sorularını kontrol etmeniz gerekiyor. 2-3 Ocak AÖL sınav soruları ve cevap anahtarı listenin en başında yer alıyor.