Termespor'un otobüsü, ertelenen Havza Belediyespor maçından dönerken, Ladik'de arıza yaptı. Samsun ekibinin imdadına Erbaa'dan dönen 1926 Bulancakspor yetişti. Giresun ekibi, yolda kalan Terme kafilesini otobüslerine alıp, ilçeye kadar götürdü

OTOBÜS YOLDA KALDI

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta pazar günü oynanması gereken Havza Belediyespor- Termespor maçı hem sahanın karla kaplı olması, hem de yağışın devam etmesi sebebiyle ertelenmişti. Termespor kafilesi, bu maç için Havza'dan dönerken, büyük bir sürprizle karşılaştı. Sarı- Siyahlıların yarım asırlık emektar otobüsü, Ladik'te yolda kaldı. Otobüs şoförü uzun uğraşlar verse de, otobüs çalışmadı.

YARIM ASIRLIK EMEKTAR

Termespor kafilesi, ilçeye dönebilmek için çözüm ararken, imdadına aynı grupta yer alan Giresun ekibi 1926 Bulancakspor yetişti. Erbaaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Bulancakspor yetkilileri, yolda kalan Termespor kafilesini görüncü, durdu ve yardıma koştu. Termespor'un otobüsü çalışmayınca, 1926 Bulancakspor yetkilileri Sarı- Siyahlıları otobüslerine alıp, ilçeye kadar götürdü.

TEŞEKKÜR MESAJI

Bu örnek davranışla yılın centilmenliğine imza atan 1926 Bulancakspor'a Termespor yönetimi teşekkür mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda, "1926 Bulancakspor yetkilileri, yolda kalan otobüsümüzü görüncü yardıma koşup, çalışmayınca da kafilemizi ilçeye kadar götürdü. Kendilerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz" denildi.

Selçuk KAYA