Kapu Mahallesi, Bekirpaşa Caddesi, Kavaklar Mahallesi, Gözde Sokak ve Bozbağ Caddesinde devam eden çalışmaların yanı sıra Fevzi Çakmak Mahallesi 23 Nisan Okulu mevkiinde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aksu, havaların güzel gitmesiyle birlikte önceden planlanan bölgelerde çalışmaları devam ettirdiklerini söyledi.
Birçok cadde ve sokakta asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Aksu, 'Alt yapı yapmadan üst yapı yapmıyoruz. Altyapısını tamamladığımız bölgelerin tamamını asfaltlıyoruz. Bu gün itibariyle Fevzi Çakmak Mahallesi 23 Nisan Okulu çevresinde okul sokak, taş sokakta çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde bu mevkide çalışmalarımızı sonlandırıp diğer mahallelere geçiş sağlayacağız' dedi.
Mahalle sakinleri ve esnaflarla Giresun için devam eden ve planlanan projeleri konuşan Aksu, 'Ben sizlere sormadan iş yapmıyorum. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Eser bırakmak istiyoruz. Bu makamlar kimseye kalmaz. Yapılanlar kalır. Ben sizin verdiği yetkiyi ve sizin paranızı kullanıyorum. Bunun için her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplıyoruz. Altyapıyı tamamlamadan üst yapıya geçmiyoruz' ifadelerini kullandı.