Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Körfez ilçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Şanlıurfa'da Şehit olan Uzman Çavuş Erdi Demirer'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileye bir kez daha taziyede bulunan protokol üyeleri, şehit Erdi Demirer ile ilgili aile fertlerinden anılarını dinledi. Daha sonra İsmail Baran şehit Erdi Demirer için Kuran-ı Kerim okuyarak dua yaptı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla oluşturduğu SEKA Mehmet Ali Kağıtçı Kağıt Müzesi'nin açılışına da katıldı. Dünyanın en büyük kağıt müzesini dolaşan Belediye Başkanı İsmail Baran, o döneme ait eserleri hayranlıkla tek tek inceledi. Eski seka kağıt fabrikası çalışanları ile bir süre sohbet eden başkan Baran katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Belediye Başkanı İsmail Baran, Seka Kağıt Müzesinin açılış töreninin ardından Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün törenine katılım sağladı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut'un kardeşi olan Cihat Bulut'un mutluluğuna ortak olan Başkan Baran, genç çift Nesibe ve Cihat'a bir ömür boyu mutluluklar dileyerek bir başka programa uğramak üzere düğün salonundan ayrıldı.

Başkan Baran’dan şehit ailesine ziyaret