8 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
Bugün, işleriniz adına kolay organize olacaksınız. Yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz ama sevgiliniz buna üzebilir. Daha fazla mutluluk için planınıza sevdiğinizi de dahil edin.

BOĞA
Yakında toplu bir eğlencenin içinde olabilir. Doyasıya eğlenebilirsiniz. Zaten son zamanlarda istediğiniz de bu. İyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor.

İKİZLER
Şans sizden yana. İş alanlarınızda göreceğiniz destek sizi kararlı ve istikrarlı kılabilir. Önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Bununla beraber ilişkilerinizde olumlu seyrediyor.

YENGEÇ
Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen kendinizi mutsuz etmek için çabalıyorsunuz adeta. Partnerinizle iyi geçinmelisiniz.

ASLAN
Son derece özgür olmak isteyeceğiniz bir gün istiyorsunuz. Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz.

BAŞAK
Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bu da sizi ulaşılmaz yapıyor. Kendinizde yaptığınız değişikliği çevrenizdekiler fark edebilir.

TERAZİ
Bugün bütün cazibeniz her zaman ki gibi üzerinizde olmalı. Sevgiliniz sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı içinde olabilir. Aynı zamanda keyif aldığınız bir hobi ile uğraşabilirsiniz.

AKREP
Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşünecek harekete geçiceksiniz. Başarı merdivenlerini tırmanmak için yeteri kadar beklediğinizi düşünüyorsunuz.

YAY
Bugün, kavrama yeteneğiniz oldukça mükemmel. İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek

OĞLAK
İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler sizi bekliyor.

KOVA
Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü. Sürekli kendi içinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı hissediyor ve buna göre çalışıyorsunuz.

BALIK
Hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eskileri atıp yenilenme ve yeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz bugün. Bu konuda aile bireyleri de size gaz verebilir