'Herkes için sağlık' sloganı ile 23 yıl önce kurulan Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park'la büyümeye devam ediyor. Teknolojinin sunduğu en yeni imkanlarla donatılan VM Medical Park Samsun Hastanesi yeni binasında hizmete başladı.

Adını İngilizcede 'Value Added Medicine'ın karşılığı olan 'Sağlığa Değer Katan Hizmet' sloganından alan "VM" markasının yeni hizmet binası, Medical Park Samsun Hastanesi kapılarına açarak sağlıkta standartları yükseltmeyi hedefliyor.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, yeni binalarında, yeni markaları "VM" ile Samsun ve bölge halkına kişiye özel sağlık hizmeti sunacaklarını dile getirdi. Dr. Hakan Özcan, kamu ile güç birliği içinde, özel hastanecilikte örnek teşkil edecek bir anlayışla Samsun'daki sağlık yolculuklarına hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı. Genel Müdür Dr. Özcan, "Sadece Samsun'a değil, tüm Karadeniz Bölgesi'nin sağlık hizmetlerinde referans alacağını ümit ettiğimiz VM binasını hizmete geçirdik. Hasta odaklı anlayışımız, ileri tanı ve tedavi yöntemlerimiz, yenilikçi yaklaşımımız ve alanında birçok bilimsel çalışmaya öncülük eden akademik uzman kadromuzla sağlıkta dünya standartlarını bölge halkıyla buluşturacağız" diye konuştu.

"İstihdam sayımız bin 350 kişiye çıkıyor"

Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hizmet anlayışlarıyla bölge insanının sağlık konusundaki beklentilerini üst düzeye taşıyacaklarını sözlerine ekleyen Genel Müdür Dr. Hakan Özcan, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşlarıyla bölge insanının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Özcan, kişiye özel sağlık hizmeti, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini söyledi. Şimdiye kadar 850 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Özcan, VM Medical Park'la birlikte 500 kişiye daha iş imkanı sunarak toplamda bin 350 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

"Kaliteyi daha da artırmayı hedefledik"

Yurt dışı hastalara da hizmet vermek istediklerini söyleyen Özcan, "Bundan sonraki yeni bir hedefimiz de sağlık turizmi. Yakın bir zamanda sağlık turizmini; Rusya, Orta Asya ve Arap coğrafyasına bu ek binamızla birlikte başlatmış olacağız. Ayrıca 3 ay içerisinde şehir merkezinde daha üst segmentli LIV Hospital konsepti ile bölge halkına ayrı bir sağlık sunmayı hedefliyoruz. Buradaki asıl hedefimiz üst düzey sağlık hizmetini insanların kendi evindeki sağlık hizmeti anlayışıyla otelciliği, sunumu, güler yüzü, kaliteyi daha da artırmayı hedefledik. Hastalarımız artık kendi evinde, kendi evladı ve eşinin hizmetinde gibi bizim sağlık çalışanlarımızla birlikte hizmet etmeyi hedef edindik. Bunu da inşallah şehrimize ve bölge halkına sunacağız" şeklinde konuştu.