15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar anısına düzenlenen 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvasında final oynayan Çine ve Bozdoğan takımları birincilik kupası için ter döktü. 6-2 biten maçta Bozdoğan birinci, Çine ikinci, Efeler üçüncü oldu. Dereceye giren takımlar kupalarını Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'un elinden aldı.
Kupa töreninde konuşma yapan Aydın il Müftüsü Ömer Kocaoğlu, organizasyonda büyük emek sarf eden Merkez Yeni Camii İmamı Mustafa Çat'a teşekkür ederek,'Organizasyonlar zordur. Bir organizasyonu başarı ile tamamlamak kolay bir şey değildir. Bu organizasyonu Mustafa hocamız üzerine aldı ve başarı ile sonuçlandırdı. Öncelikle hepinizden önce Mustafa hocamıza teşekkür ediyorum. Bizim sosyal açılımımızı sağlayan kişi Mustafa hocamızdır' dedi.
'15 Temmuz Şehitler Turnuvası' organizasyonunu üstlenen Merkez Yeni Cami İmamı Mustafa Çat ise,'Arkadaşlar arasında birlik beraberliği pekiştirmek ve sağlamak amacına böyle bir organizasyon düzenledik. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde yaşanan vahim olay sonucunda şehit olan vatandaşlarımızı anmak ve adlarını hatırlamak adına bu turnuvayı düzenledik.Gayemiz arkadaşlar arasında birlik ve beraberliği yaşatmaktır. Gayemiz 15 Temmuz'un unutulmaması, hatırlanmasıdır. Bu yarışmaların birincisi, ikincisi, üçüncüsü olacak. Bozdoğan bu konuda kupaları en çok alan taraf oldu. Ama şunu bilelim ki bu dostluktur. Bu final aynı zamanda Çine Müftülüğü ve Bozdoğan Müftülüğü'nün kardeşliğidir. Başarılarınızın devamını diliyorum' diye konuştu.

15 Temmuz Şehitler Turnuvası’nda kupa sahibini buldu