Gaziantepspor'un ara transfer döneminde Fransa 1. Lig'in Rennes takımından kadrosuna kattığı Habib Habibou, kırmızı-siyahlılarla çıktığı Bursaspor maçında Teknik Direktör Mutlu Topçu'dan tam puan aldı.

Cuma günü Gaziantepspor ile sözleşme imzaladıktan sonra apar topar Gaziantep'e gelerek, Cumartesi günü takımıyla ilk antrenmana çıkan Orta Afrikalı oyuncu, Pazar günü oynanan ligin 19. hafta maçında 28. dakikada oyuna girmişti. Tecrübeli forvet Habibou, Bursaspor maçında tabelanın 0-0'ı gösterdiği anda oyuna Camara'nın yerine oyuna girerken, oyuna girdikten 1 dakika sonra maçta ilk kez topla buluştu. Habibou, topla ilk buluşmasında Chibuike'ye gol pasını verdi. Başarılı forvet maç içerisinde Bursaspor defansına da zor anlar yaşattı.
HEMEN UYUM SAĞLADI
Taraftarların da sevgi gösterisinde bulunduğu Habib Habibou, takımıyla sahaya çıktığı ilk maçında, performansının yanı sıra takım arkadaşlarına uyumu da dikkat çekti. Özellikle takımın yabancı oyuncuları ile iyi bir iletişim kurduğu gözlenen Habibou, diğer oyuncularla da kenetlenen görüntüsü dikkat çekti. Habibou'nun performansı ve uyumu Teknik Direktör Mutlu Topçu ve yönetimi de memnun ettiği öğrenildi.