Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ulus Meyve Bahçeleri'nde bir içecek firmasının destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, Beşiktaş'ta eğitim gören ilköğretim okullarında eğitim gören 90 öğrenci, geri dönüşüm ve çevre bilinci kazanmak amacıyla 100 adet meyve fidanını dikti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın da katıldığı programda çocuklar fidan dikimini öğrendi. Ulus Meyve Bahçesi'nde gerçekleşen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ilköğretim öğrencileri ile birlikte doğa ve çevre dostu çok sayıda vatandaş katıldı.
'Bir küçük fidan dikerken çok şey öğrenebiliriz'
90 tane ilköğretim öğrencileriyle birlikte fidan dikimi gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 'Yapacağınız fidan dikiminde onların bütün büyüme süreçlerini, aynı anne ve babanızın sizin doğmanızdan bugüne kadarki süreçleri gibi ben tüm bu evreyi görerek öğrendim. Doğayla bütünleşmek, doğanın size kattıklarını, bize kattıklarını yani çevrenin insana kattıklarını öğreneceğimiz bir süreç bu. Bir küçük fidan dikerken çok şey öğrenebiliriz' şeklinde konuştu.
Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Hazinedar, bol bol fotoğraf çektirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve beraberindeki vatandaşlar, dikim için hazırlanan 100 adet meyve fidanını birlikte dikti.

Beşiktaş Belediyesi çocuklarla birlikte meyve fidanı dikti