DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlili işadamları Mehmet Feridun Alpat, Emin Arslan Özsoy ve İsmail Basmacı'yı ziyaret etti. Denizli'de ticari hayatın içinde uzun süre yer alan işadamlarıyla birebir görüşmeler yaptıklarını belirten Erdoğan, 'Sizler uzun yıllardan bu yana ticari hayatın içinde yer aldınız, yer almaya da devam ediyorsunuz. Siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek, tecrübelerinizden faydalanıp, geleceğimize yön vermek istiyoruz' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini ileten Feridun Alpat, odaların önemine değindi. İnşaat, imar-taahhüt faaliyetleri ile tekstil gibi alanlarda girişimlerde bulunduğunu, bu kapsamda 1959 yılında Denizli Ticaret Odasına kaydolduğunu söyledi.
Erdoğan'a başarılar dileyen Arslan Özsoy, 1963 yılında Denizli Ticaret Odasına kayıt olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının öneminde söz etti. Üye ziyaretlerinin çok önemli olduğunu, kendilerini ziyaret etmesi dolayısıyla Başkan Erdoğan'a teşekkür eden İsmail Basmacı, meslek odalarının kentin çalışmaları için önemli olduğunu söyledi.
Erdoğan, ziyaretler sonunda Alpat, Özsoy ve Basmacı'ya, Denizli Ticaret Odası plaketi takdim etti.

Başkan Erdoğan, Denizli’nin işadamlarını ziyaret etti